Refinansiering

Bustad

Bustad, en tjeneste hvor du kan selge opp til 20 % av boligen din og få verdien nedbetalt på din gjeld.
Bustad

I Horde jobber vi med innovative løsninger som skal gi deg en bedre økonomi. En av disse er Bustad, en tjeneste hvor du kan selge opp til 20 % av boligen din og få verdien nedbetalt på din gjeld. Du beholder full bo- og bruksrett, betaler ingen leie, og kan kjøpe tilbake andelen på et senere tidspunkt når det passer deg, justert for oppgang i boligmarkedet.

Eksempel

Dersom du har en bolig til 5 millioner og et boliglån på 4 millioner med 4 % rente, betaler du 21 180 kr i måneden på lånet ditt. Benytter du Bustad og selger 20 % av boligen, går lånet ditt ned til 3 millioner og de månedlige betalingene til 15 900 kr. Det betyr du får 5280 kr mer til overs hver måned. Boligen får også lavere belåningsgrad slik at du kan få lavere rente på boliglånet.

Bli kvitt dyr forbruksgjeld
Du kan også benytte Bustad til å betale ned usikret gjeld (forbrukslån og kredittkort). Har du for eksempel 500.000 kr i forbruksgjeld med en snittrente på 15%, er de månedlige betalingene ca. 12.000 kr. Denne gjelden kan du kvittet deg med i sin helhet ved å selge 10 % av boligen til Bustad.

Du får en økonomisk restart og har muligheten til å kjøpe tilbake boligandelen når det passer deg.

Bustad

Dersom du er interessert i Bustad kan du lese mer på Bustad.io og melde deg opp på ventelisten for informasjon og et uforpliktende tilbud når tjenesten lanseres.

Relaterte artikler

Bli sjef i egen økonomi

Få ukentlige nyhetsbrev om økonomi og Horde-kampanjer. Meld deg av når som helst. Se vårpersonvernerklæring.

Kontakt

Horde AS

Org. nr 921 695 322

Lars Hilles Gate 20A

5008 Bergen

support@horde.no
Søk refinansiering

Renteeksempel forbrukslån: 140 000 kr over 5 år, effektiv rente 13,29 %, kostnad 49 168 kr, totalt 189 168 kr

Horde har konsesjon som betalingsforetak fra Finanstilsynet og er medlem av Finans Norge.