Tilbake til lån

Forbrukslån uten sikkerhet

Noen ganger kan du få plutselige utgifter og midlertidige pengebehov. Da kan et forbrukslån faktisk være en bedre løsning enn å dra kredittkortet.

Start søknad med BankID
Renteeksempel forbrukslån:140 000 kr over 5 år, effektiv rente 13,29 %, kostnad 49 168 kr, totalt 189 168 kr

Forbrukslån vs kredittkort

F-ordet. Forbrukslån. Det mange ikke vet er at å ta et nytt lån kan være en rimeligere løsning enn å dra kredittkortet.

Når alternativet er dyrere
Kredittkort og “kjøp nå, betal senere”, kan ofte ha høyere rente enn et forbrukslån. Sjekk rente og nedbetalingsplan før du velger løsning.
Behovet for penger er midlertidig
Noen utgifter er for store til at det gir mening å bruke kredittkort. Hull i taket, lekkasje på badet eller uventet restskatt? Behovet er der, og du trenger pengene nå.
Du har god betalingsevne
Du må klare å betale tilbake lånebeløpet innen fem år. I motsetning til kredittkort, har forbrukslån en fast nedbetalingsplan, måned for måned. Du kan selvsagt betale ned lånet raskere.

Spørsmål om forbrukslån

Om du tar kontakt med oss før signering kan vi endre på nedbetalingsplanen du har fått i tilbudet, slik at du fra starten av får en nedbetalingsplan som er i tråd med dine ønsker. Dersom du ønsker en nedbetalingstid som er kortere enn det banken kan gi, hjelper vi deg å regne ut hvor mye du må betale ekstra i måneden for å betale ned lånet til det tidspunktet du ønsker at lånet skal være nedbetalt.

Du kan alltid betale ned raskere enn oppsatt nedbetalingsplan, ved å gjøre ekstra innbetalinger på lånet. Ekstra innbetalinger kan gjøres som enkeltbetalinger når det passer, eller som et fast trekk du setter opp i nettbanken din. Når du gjør ekstra innbetalinger reduseres løpetiden. Du er sjefen!

Det varierer mellom bankene. Noen tar etableringsgebyr, noen gjør ikke. Husk å se på effektiv rente og totale kostnader når du vurderer tilbudene. Det er uansett gratis og uforpliktende å søke. Du betaler ingen ting før du har signert og inngått en låneavtale.

Lurer du på noe annet?

Kontakt oss på support@horde.no

Samarbeidsbanker