Få kontroll på gjelden

Søk bedre lån

Du kan spare tusenvis på å refinansiere gjennom Horde. Søknaden din sender vi til flere banker, og du får svar innen kort tid. Det er helt uforpliktende å søke.
Renteeksempel forbrukslån:140 000 kr over 5 år, effektiv rente 13,29 %, kostnad 49 168 kr, totalt 189 168 kr

Har du søkt lån?

Sjekk lånestatus her

eller i

Horde-appen
Lånekalkulatoren
Lånebeløp
kr
Nedbetalingstid
år
Estimert månedsbeløp0 kr

Estimert månedsbeløp

Effektiv rente:0,00 %
Lånekostnad:−50 000 kr
Totalt å betale:0 kr
Estimatet baseres på renten brukere i gjennomsnitt oppnår ved å søke lån gjennom Horde.

én søknad – flere muligheter

Vi anbefaler alltid det lånet som passer best til ditt behov og økonomiske situasjon. Men det er du som velger.Start søknad med BankID
Renteeksempel forbrukslån:140 000 kr over 5 år, effektiv rente 13,29 %, kostnad 49 168 kr, totalt 189 168 kr
Samle eksisterende lånFra 10 000 kroner
Kan gi lavere kostnader på gjeld og kreditt du allerede har.

Spørsmål og svar om refinansiering og lån

Om du tar kontakt med oss før signering kan vi endre på nedbetalingsplanen du har fått i tilbudet, slik at du fra starten av får en nedbetalingsplan som er i tråd med dine ønsker. Dersom du ønsker en nedbetalingstid som er kortere enn det banken kan gi, hjelper vi deg å regne ut hvor mye du må betale ekstra i måneden for å betale ned lånet til det tidspunktet du ønsker at lånet skal være nedbetalt.

Du kan alltid betale ned raskere enn oppsatt nedbetalingsplan, ved å gjøre ekstra innbetalinger på lånet. Ekstra innbetalinger kan gjøres som enkeltbetalinger når det passer, eller som et fast trekk du setter opp i nettbanken din. Når du gjør ekstra innbetalinger reduseres løpetiden. Du er sjefen!

Det varierer mellom bankene. Noen tar etableringsgebyr, noen gjør ikke. Husk å se på effektiv rente og totale kostnader når du vurderer tilbudene. Det er uansett gratis og uforpliktende å søke. Du betaler ingen ting før du har signert og inngått en låneavtale.

Omstartslån er tilgjengelig for alle som enten eier sin egen bolig eller har mulighet til å stille med sikkerhet i en bolig som tilhører noen andre. Det er viktig å merke seg at lånet kan dekke opptil 85% av boligens verdi, avhengig av området den ligger i. Vær oppmerksom på at våre banker ikke aksepterer pant i aksjeleiligheter, småbruk eller landbrukseiendommer.

Ja, hos våre samarbeidsbanker for omstartslån kan du få lån fra 250.000 kroner til refinansiering av inkasso, betalingsanmerkning, skattekrav og dyre forbrukslån mot at de tar pant i din eiendom. Ta kontakt med oss på e-post (boliglaan@horde.no) eller send inn en uforpliktende søknad.

Ikke nødvendigvis. Hvis du ikke eier egen bolig, kan du likevel søke dersom for eksempel dine foreldre eller noen andre i familien din ønsker å stille med sikkerhet i deres bolig. Dette kalles realkausjonister. Sikkerheten som stilles må være i fast eiendom, som bolig eller hytte. Send oss en e-post (boliglaan@horde.no) eller søknad så svarer vi på eventuelle spørsmål.

Lurer du på noe annet?

Kontakt oss på support@horde.no

Samarbeidsbanker

Bli sjef i egen økonomi

Få ukentlige nyhetsbrev om økonomi og Horde-kampanjer. Meld deg av når som helst. Se vårpersonvernerklæring.

Kontakt

Horde AS

Org. nr 921 695 322

Lars Hilles Gate 20A

5008 Bergen

support@horde.no
Søk refinansiering

Renteeksempel forbrukslån: 140 000 kr over 5 år, effektiv rente 13,29 %, kostnad 49 168 kr, totalt 189 168 kr

Horde har konsesjon som betalingsforetak fra Finanstilsynet og er medlem av Finans Norge.