Tilbake til lån

Spar penger på å refinansiere

Sjekk om du kan få ned kostnaden på lån og kreditt du betaler på nå. Det lønner seg alltid å sjekke renten, å søke er helt uforpliktende.

Start søknad med BankID
Renteeksempel forbrukslån:140 000 kr over 5 år, effektiv rente 13,29 %, kostnad 49 168 kr, totalt 189 168 kr

Refinansier med Horde

Vi belønner gode vaner. Betaler du ned gjelden din med Horde-appen, får du poeng du kan bruke til å betale ned gjelden enda raskere.

Få svar fra flere banker
Vi samarbeider med mange banker, lånesøknaden din sender vi til et utvalg. Du velger tilbudet som er best for deg.
Få full oversikt ett sted
Gjeld og penger samlet på ett sted gjør det enklere å holde oversikten.
Bli gjeldfri med Horde
Vi har gjennom gjeldfri-kampanjene våre nedbetalt flere millioner kroner i forbruksgjeld. Alle som refinansierer gjennom Horde, blir automatisk med i trekningene.

Spørsmål om refinansiering

Om du tar kontakt med oss før signering kan vi endre på nedbetalingsplanen du har fått i tilbudet, slik at du fra starten av får en nedbetalingsplan som er i tråd med dine ønsker. Dersom du ønsker en nedbetalingstid som er kortere enn det banken kan gi, hjelper vi deg å regne ut hvor mye du må betale ekstra i måneden for å betale ned lånet til det tidspunktet du ønsker at lånet skal være nedbetalt.

Du kan alltid betale ned raskere enn oppsatt nedbetalingsplan, ved å gjøre ekstra innbetalinger på lånet. Ekstra innbetalinger kan gjøres som enkeltbetalinger når det passer, eller som et fast trekk du setter opp i nettbanken din. Når du gjør ekstra innbetalinger reduseres løpetiden. Du er sjefen!

Det varierer mellom bankene. Noen tar etableringsgebyr, noen gjør ikke. Husk å se på effektiv rente og totale kostnader når du vurderer tilbudene. Det er uansett gratis og uforpliktende å søke. Du betaler ingen ting før du har signert og inngått en låneavtale.

Lurer du på noe annet?

Kontakt oss på support@horde.no

Samarbeidsbanker