Kampanjen er avsluttet

Verv og vinn Volvo

Trine fikk en bil

I januar 2024 kjørte vi en vervekampanje der du måtte verve tre eller flere venner for å kvalifisere deg. Premien var en Volvo verdt over 700 000 kroner.

Trine Aspen jublet da Horde rullet inn på tunet. Hun vant vervekampanjen vår og fikk en fullspekket Volvo XC40 kjørt til døren. I tillegg til nedbetalt bil, inkluderer premien service og veihjelp i flere år. Det er et betydelig bidrag på veien mot gjeldfrihet.

Vinneroddsene var 1:1983

En ettermiddag i februar satte Marcus, Jan Tore, Ole og Alf Gunnar seg i bilen for å kjøre bilen hjem til vinneren. Hvem som hadde vunnet bilen var det kun Helene på marked som visste, og hun ble igjen på Horde-kontoret. De fire i bilen fikk instruksjoner fra Helene om kjøreretning, time for time. Fra Bergen til Voss, videre nord til Lærdal, en overnatting i Måløy for så å kjøre videre mot Molde. Veien til vinneren ble lang, både i tid og distanse. Heldigvis var det god stemning i bilen og sterkt engasjement fra følgere, selv når ikke alt gikk etter planen.

Fredag kveld rullet de inn på tunet til Trine J. Aspen i Kristiansund. Hun hadde fulgt med på live-sendingen helt fra Bergen og skjønte at vi var på vei mot henne da bilen parkerte på nærbutikken for å finne frem konfetti. Hun sto derfor klar på tunet i stor jubel da vi parkerte utenfor. Som vinneren av Horde sin vervekampanje fikk hun dermed en Volvo XC40 til en verdi av 700 000 NOK.

Vinneroddsene var 1:1983

Til sammenlikning er den teoretiske sjansen for å få syv rette i Lotto 1:5,4 millioner per rekke. Alt du måtte gjøre for å delta var å verve tre venner til Horde-appen.

Bilen kommer godt med. Vi har lang vei til barnehagen, så dette var sårt sårt trengt!

VINNEREN AV BILEN - TRINE J. ASPEN

Alf Gunnar og en overlykkelig vinner tar en prat etter at konfettien har lagt seg.

Flere vinnere langs veien

I ekte Horde-ånd delte vi ut premier langs veien for nærmere 200 000 kroner. Vi nedbetalte gjeld, gav bort iPhoner og delte ut Horde-poeng som kan brukes i Horde Rewards 💸

Engasjementet under livesending var enormt, og flere fulgte bilen hele veien fra Bergen til Kristiansund. Takk til alle som møtte opp langs veien, og til alle som hjalp oss å holde koken, mil etter mil.

Last ned appen og meld deg på nyhetsbrev for å henge med i svingene på neste kampanje.

Spørsmål eller tilbakemeldinger?

Send oss en e-post på support@horde.no

Bli sjef i egen økonomi

Få ukentlige nyhetsbrev om økonomi og Horde-kampanjer. Meld deg av når som helst. Se vårpersonvernerklæring.

Kontakt

Horde AS

Org. nr 921 695 322

Lars Hilles Gate 20A

5008 Bergen

support@horde.no
Søk refinansiering

Renteeksempel forbrukslån: 140 000 kr over 5 år, effektiv rente 13,29 %, kostnad 49 168 kr, totalt 189 168 kr

Horde har konsesjon som betalingsforetak fra Finanstilsynet og er medlem av Finans Norge.