Background image

Min Gjeld

Få oversikt over gjelden din, se hvilken rente du har sammenlignet med andre. Følg din gjeldshistorikk og rentehistorikk.

Renteeksempel: 140 000 kr over 5 år, effektiv rente 13,29 %, kostnad 49 168 kr, totalt 189 168 kr

Få oversikt over din gjeld

Få full oversikt over din gjeld på ett sted med tjenesten, «Min Gjeld». Her kan du enkelt se alle dine kredittkort, forbrukslån og kontokreditter samlet. Sjekk balansen, rentesatsen og hvor mye som har blitt rentebærende. Du kan også sammenligne renten din med gjennomsnittet for brukere på Horde-plattformen og utforske muligheten for refinansiering for å redusere lånekostnadene dine.

Med «Min Gjeld» får du en praktisk og brukervennlig løsning for å holde styr på din økonomiske situasjon. Du kan følge med på gjeldshistorikk og rentehistorikken din. En god pekepinn på hvordan det går med din gjeld eller rentesats.

Min gjeld image
Min gjeld image

Ha kontroll på dine kredittkort

Vi holder deg oppdatert når et kredittkort blir rentebærende, slik at du kan ta raskt grep og nedbetale gjelden direkte i appen. På den måten unngår du unødvendige renteutgifter og kan spare penger.

Ved å klikke inn på et kredittkort, kan du også utforske hvilke fordeler kortet har å tilby, som bonuspoeng og reiseforsikringer. Samtidig kan du enkelt finne informasjon om gebyrer knyttet til kortet. Du kan for eksempel se valutapåslaget som banken tar, samt eventuelle gebyrer for å ta ut penger i minibanker.

450 000+ nedlastinger

Oppnå økonomisk frihet og kontroll.