Sjekk boliglånsrenten din

Sjekk boliglånsrenten din

Bankene er pliktig til å gi deg rentevarsel 6 uker i forkant, mange banker satt opp renten før jul.

I disse dager begynner du å merke effekten av den økte styringsrenten. De fleste banker har benyttet sjansen til å skru opp renten, det er nå de passive kundene straffes. Les videre for se hva Horde anbefaler.

Sjekk boliglånsrenten din

Styringsrenten ble satt opp flere ganger i fjor, sist nå i desember. Allerede har boliglånsrenten steget betraktelig og den vil øke enda en gang i januar/februar. Derfor anbefaler vi alle å sjekke hvilken boliglånsrente du ligger på nå og hvilken rente du kommer til å ligge på. Det kan være mye penger å spare på å flytte boliglånet eller forsøke å reforhandle renten.

Små justeringer utgjør store forskjeller

Har man eksempelvis 3 millioner i lån, vil 0,5% lavere rente tilsvare ca. 15.000 kr. mindre i året. Dette er penger som kommer godt med i et strammere 2023.

Norges billigste boliglån?

Vi har undersøkt og inngått en avtale med en av de desidert beste bankene innen boliglån. Himla tilbyr en heldigital kundereise hvor du utfører hele søknadsprosessen på nett. De ligger stabilt på pallen som et av Norges billigste boliglån, og ofte på toppen. De har heller ingen gebyrer, noe vi liker.

Vi kan derav trygt anbefale å søke boliglån hos Himla.

Sjekk ut boliglån fra Himla her

Eneste kravet som må utfylles er at du må stille med 25% egenkapital. Dette er de ganske klare på og er en av grunnene til at de klarer å presse renten såpass lavt som de gjør.

10. januar 2023
Forfatter
Ole Pedersen

Ole Pedersen

Content Manager i Horde
Tilbake

450 000+ nedlastinger

Oppnå økonomisk frihet og kontroll.