18 000 kr spart i rentekostnader

18 000 kr spart i rentekostnader

I fjor sommer lanserte Horde muligheten for refinansiering via appen. Tusenvis av Horde-brukere har i snitt spart over 18 000 kr i rentekostnader og fått bedre kontroll på økonomien. Totalt sett har brukerne våre spart 60 millioner i rentekostnader!

NYHET! Nå kan du søke på nett

For dem som ikke gidder å ha en app, har vi nå lansert en webbasert løsning. Vi anbefaler fortsatt å bruke appen ettersom den har mange andre nyttige funksjoner og kommer kontinuerlig med nyttige tips og innsikt til din økonomi.

Kan jeg betale ned før tiden?

Ja, det kan du selvfølgelig! Dette er et vanlig spørsmål fra brukere som mottar lånetilbud.Når vi har beregnet besparelsen ovenfor, tar vi utgangspunkt i et 5 års standard lån, ved refinansiering kan man få opp til 15 års nedbetaling.Uansett er det viktig å få frem at du når som helst, uten ekstra kostnad, kan betale ned hele eller deler av lånet ditt.

Det er også viktig med en påminnelse om at det er effektiv rente du skal forholde deg til når du sammenligner tilbud.

Det er ikke alltid lett å holde tunga rett i munnen med alle disse bankbegrepene, derfor gjør vi det enklere for deg.
Nominell rente = renten før gebyrer er lagt på
Effektiv rente = det du faktisk betaler

Visste du at Horde har sin egen podkast, Økonomiamatørene? Der formidles økonomi og investeringer på en lettfattelig og humoristisk måte.

Vi har også mange flere bloggposter om personlig økonomi som vi håper kan hjelpe deg å få bedre oversikt.

Renteksempel forbrukslån: Lån 135 000 kr over fem år. Effektiv rente på 9,78 % og kostnad på 34 601 kr. Totalt til nedbetaling blir 169 601 kr.

3. oktober 2022
Forfatter
Alf Gunnar

Alf Gunnar

CEO hos Horde
Tilbake

450 000+ nedlastinger

Oppnå økonomisk frihet og kontroll.