Vinneren av Horde sin vervekampanje er kåret

Trine J. Aspen jubler når Horde-bilen ruller inn på tunet. Dermed er vinneren av Horde sin vervekampanje kåret, og hun er den nye eieren av en fullspekket gjeldfri Volvo XC40.I januar har vi i Horde holdt en vervekampanje hvor man kvalifiserte deg til å vinne en helt ny Volvo XC40 dersom du vervet tre venner eller fler. Bilen er nedbetalt, har inkludert service i 5 år og veihjelp i 3 år. Norge er et langstrakt land med relativt store avstander. Å slippe et dyrt billån er noe vi mener vil bidra til at vinneren er ett steg nærmere Hordes mål; å gjøre våre brukere gjeldfri.Kampanjen resulterte i 1 983 kvalifiserte, hvor én ble trukket som vinner.

Vinneren av Horde sin vervekampanje er kåret

Torsdag 1. februar satte derfor Marcus, Jan Tore, Ole og Alf Gunnar seg i bilen med ett mål: Kjøre bilen helt hjem til den heldige nye eieren, uansett hvor i landet det måtte være. Hvem som vant eller hvor de skulle hadde de ingen aning om. Helene satt på kontoret i Bergen og ga instrukser etappe for etappe. Fra Bergen til Voss, videre nord til Lærdal, en overnatting i Måløy for så å kjøre videre mot Molde. Veien til vinneren ble lang, både i tid og distanse. Heldigvis var det god stemning i bilen og sterkt engasjement fra følgere, selv når ikke alt gikk etter planen.Fredag kveld rullet de inn på tunet til Trine J. Aspen i Kristiansund. Hun hadde fulgt med på live-sendingen helt fra Bergen og skjønte at vi var på vei mot henne da bilen parkerte på nærbutikken for å finne frem konfetti. Hun sto derfor klar på tunet i stor jubel da vi parkerte utenfor. Som vinneren av Horde sin vervekampanje fikk hun dermed en Volvo XC40 til en verdi av 700 000 NOK.
Bilen kommer godt med. Vi har lang vei til barnehagen, så dette var sårt sårt trengt!VINNEREN AV BILEN - TRINE J. ASPEN
Alf Gunnar og Trine prater sammen etter at konfettien har lagt seg. Smilet til Trine går nesten rundt. Du kan se hele intervjuet her.

Flere vinnere langs veien

I ekte Horde-ånd ble det selvsagt holdt konkurranser underveis. Til sammen delte vi ut premier langs veien for nærmere 200 000,- i form av nedbetaling av gjeld, telefoner og poeng i Horde Rewards 💸Engasjementet i kommentarfeltene til livesendingene var ellevilt og flere fulgte med hele veien fra Bergen til Kristiansund. Takk til alle som møtte opp på stoppesteder og til alle som hjalp oss å holde koken mil etter mil på livesendingene på TikTok, YouTube og Instagram 😃Gratulerer til Trine og alle dere andre som vant premier langs veienVi kommer selvsagt til å fortsette med stunts og kampanjer også i fremtiden. Følg med i appen og meld deg på nyhetsbrev for å være den første til å få vite hva som skjer.

Spørsmål og svar

Vervekoden finner du tre steder:

- Bak profilikonet oppe i høyre hjørne i appen, "del Horde med venner"

- Vervebanner fra forsiden i appen. Hvis du ikke ser banneret, må du oppdatere appen.

- Under Rewards > Mine poeng > Verving

Du legger inn vervekoden under registeringsprosessen eller på profilsiden din. Husk å fullføre hele prosessen ved å fullføre profilen din, hente inn gjeld fra gjeldsregisteret og legge til kontoer i appen.

Rewards > Mine poeng > Verving.

Dersom du har vervet tre personer og de har fullført registreringsprosessen i appen, kommer de opp her. Husk at de må ha fullført onboardingen i januar 2024, tidligere vervinger teller ikke.

Dersom du har vervet tre personer i januar 2024, som alle har fullført onboarding (koblet seg til gjeldsregister og knyttet bankkontoer til i appen) vil du finne dem igjen under Rewards > Mine poeng > Verving. Er det tre på listen i januar 2024, er du med! Fullførte vervinger fra 2023 teller ikke.

Vi ønsker naturligvis å overraske mottakeren så mye som mulig, men 1. februar er en vanlig arbeidsdag. Vi skjønner at du kanskje er på jobb, skole, eller bortreist den dagen. Den som vinner bilen, vinner bilen, uavhengig av hvor de befinner seg akkurat på trekningstidspunktet.

Spørsmål eller tilbakemeldinger?

Send oss en e-post på support@horde.no.

Spilleregler

Krav og vilkår for å delta

Du må være fylt 18 år og bosatt i Norge. Det er gratis å delta.

Verv tre venner. De må opprette profil innen 31. januar 2024.

Vinner trekkes 1. februar.